Over ons

Op 1 november 2013 heeft de enthousiaste en allround monteur Noeky Sutarno met trots het garage en bandenservice bedrijf Prins Techniek Noordwijk overgenomen.

Noeky heeft in zijn professionele carrière als monteur onder andere bij het Amerikaanse leger te Giessen (Duitsland) gewerkt, waar hij verantwoordelijk was voor het onderhoud van de voertuigen. Denk hierbij aan de Humvee, Abraham Tanks & 10 tonner trucks.
Na een aantal jaren heeft hij de overstap gemaakt naar de KLM. Daar hield hij zich bezig met het onderhoud van vliegtuigen zoals de Airbus A330, de Boeing 747, 777 en andere vliegtuigen.

Noeky heeft ook een passie voor auto’s en de autosport wat ervoor gezorgd heeft dat hij na lange tijd weer de overstap heeft gemaakt terug naar de autobranche. Hier heeft hij zich veel beziggehouden met het prepareren van raceauto’s en reparatie en onderhoud voor gewone auto’s. De laatste jaren is hij werkzaam geweest bij Bosch Car Service te Wassenaar, waar hij veel ervaring heeft opgedaan als professioneel garagist.
Voordat deze hele loopbaan begon, heeft hij de opleidingen gevolgd voor 2e en 1e monteur en later APK-Keurmeester. Tevens heeft hij als stagebegeleider gefunctioneerd voor leerlingen die de beroepsopleiding autotechniek volgden.

In 2018 is Harri Samsuri (wegspecialist, banden, uitlijnen, onderhoud en reparatie) mede eigenaar geworden. Uit deze samenwerking is de nieuwe VOF Prins Techniek Autoservice ontstaan.

error: